Henkilökunta

Sophie Lundqvist

Eläinlääkäri Sophie Lundqvist
Valmistuin eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistolta vuonna 2014 (toiminut eläinlääkärinä vuodesta 2013).

Ennen oman vastaanoton perustamista, olen toiminut eläinlääkärinä mm. Raaseporin kaupungilla (Tammisaaressa) sekä yksityisellä vastaanotolla Mankkaalla (Mankkaan Eläinlääkäri). Paitsi kotikäynnit ja Linnunmäki Olarin vastaanotto toimin myös edelleen kerran viikossa eläinlääkärinä Siuntion Eläinlääkäreille. Minulle on erittäin tärkeää kehittyä jatkuvasti eläinlääkärinä, jonka vuoksi hankin jatkuvasti lisäkoulutusta sekä pieneläin- että hevospuolella.

Vapaa-aikani vietän mieheni, tyttäremme ja ystävien kanssa. Harrastan mm. ratsastusta ja minulla on ollut useampi oma hevonen. Pienenä kotonamme oli hamstereita ja gerbiilejä.

 

Marika

Eläinlääketieeteen kandidaatti Marika Friman
Olen eläinlääketieteen kandidaatti Marika Friman. Opiskelen Helsingin eläinlääketieteellisessä ja valmistun keväällä 2020. Praktiikkaa olen tehnyt toukokuusta lähtien.
Vapaa-ajalla ulkoilen koirani kanssa.
Eläinlääkärin ammatti oli haave jo lapsesta asti. Ammatissa parasta on sen monipuolisuus ja tietenkin eläinten auttaminen. Lääketiede on aina ollut mielenkiintoni kohde.

 

Eläinlääketieeteen kandidaatti Sonja Käyhty
Olen Sonja Käyhty, eläinlääketieteen opiskelija Tartosta. Aloitan keväällä tekemään praktiikkaa. Haave eläinlääkärin ammatista syntyi lukion jälkeen Australiassa asuessa. Olen aina ollut eläinrakas ja eläinten hyvinvointi on lähellä sydäntä. Erityisesti minua kiinnostavat niin pieneläimet, eksoottiset eläimet kuin hevosetkin. Haluan tarjota laadukasta ja luotettavaa hoitoa eläinystävällesi.