Personalen

Sophie Lundqvist

Veterinär Sophie Lundqvist
Jag blev färdig licentiat från veterinärmedicinska fakulteten vid Helsingfors universitet 2014 (jag har jobbat som veterinär sedan 2013).

Jag har bl.a. jobbat med vikarierat som stadsveterinär i Raseborg (främst Ekenäs) och jag har jobbat i Mankans på en liten mottagning (Mankkaan Eläinlääkäri).  Förutom hembesök och mottagningen i Olars (Linnunmäki Olari) gör jag ännu också en par turer i veckan hos Sjundeå veterinärer/Veterinären i Tenala. Jag deltar i vidare utbildande kurser för både smådjur och hästar, så mycket jag hinner, för jag känner att det är viktigt att uppdatera och upprätthålla kunskap.

Fritiden spenderar jag gärna med min man, vår 3 åriga dotter och våra vänner. Min hobby är främst att pyssla om och rida min häst, en 8 årig trakehner valack som jag själv fött upp. Jag har ridit i över 25 år och jag har haft egen häst de senaste 15 åren. När jag var liten hade vi olika hamstrar och gerbiler.

 

Under min moderskapsledighet (tar slut 1.4.2020) så har jag två Veterinärmedicin kandidater som turar mig. Bekanta er med dem på den finska sidan

Marika                                    

 Veterinärmedicin kandidat                                         Veterinärmedicin kandidat
Marika Friman                                                                        Sonja Käyhty